020-0430300
Kontakta oss
Måndag - Torsdag: 09:00 - 16:00, Fredag: 09:00 - 15:00
Varukorg
5 års garanti
Smidiga och kostnadsfria tygprover
Alltid rätt priser

Integritetspolicy


Att hantera dina personuppgifter varsamt är lika viktigt för oss som det är för dig. Därför gör vi allt vi kan för att hantera dem så noggrant och säkert som möjligt. Denna integritetspolicy redogör för hur vi samlar in och använder dina personuppgifter inom Tuiss och den koncern som Tuiss Scandinavia AB är en del av.

Personuppgifter som Tuiss samlar in

Tuiss samlar in de personuppgifter som är nödvändiga för att en order ska kunna genomföras. När du genomför en order hos oss så ber vi om ditt namn, faktureringsadress, telefonnummer, e-mailadress och när det är nödvändigt, din separata leveransadress. Vi ber även om dina betalningsuppgifter för de order där sådana uppgifter krävs.


Hur Tuiss hanterar personuppgifter

Tuiss använder den information som samlas in och för att förse dig med den eller de produkter som du har beställt från vår hemsida. Ditt namn behöver vi för att kunna tilltala dig i vår kommunikation till dig, samt för att din order ska kunna sändas med dig som mottagare. Din faktureringsadress samlar vi in för att möjliggöra validering av betalningsuppgifter och, när det är applicerbart, samlar vi även in din leveransadress för att kunna leverera till den adress som passar dig bäst. Vi samlar även in ditt telefonnummer för att kunna kontakta dig om det mot all förmodan skulle uppstå problem rörande din order. Din e-mailadress samlar vi i sin tur in för att kunna skicka orderaviseringar och uppdateringar till dig, samt övrig nödvändig kommunikation som vi inte lyckas förmedla via telefon. Din e-mailadress fungerar dessutom som del av din inloggning för att kunna använda vår track & trace-funktion.


Skäl till att Tuiss delar med sig av personuppgifter

Vi delar med oss av dina personuppgifter när det är nödvändigt för att kunna genomföra en transaktion, eller tillhandahålla produkter som du har efterfrågat eller godkänt. Dessa uppgifter delas med leverantörer och transportörer som arbetar på uppdrag av Tuiss. Uppgifterna används även när lagstiftning så kräver, eller i samband med juridisk process, för att skydda våra kunder och Tuiss’ rättigheter och egendomar.

Åtkomst till dina personuppgifter är begränsad till den information som krävs för att kunna utföra funktionerna i fråga och kommer inte att användas i andra syften. Dessutom hanteras alla personuppgifter I enlighet med denna integritetspolicy och i enlighet med vad som tillåts i applicerbara dataskyddslagar.


Kommer jag att bli kontaktad i marknadsföringssyfte?

Genom att kombinera den information vi har om dig, så använder vi den till att ta fram erbjudanden, produkter och tjänster som troligtvis kan vara av intresse för dig. Detta görs i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR), då syftet är att förstå våra kunder och på så vis kunna erbjuda högsta möjliga servicenivå.

Vi erbjuder regelbundna e-mailutskick där vi informerar om våra erbjudanden, samt eventuella nya produkter som vi har tagit in I vårt sortiment.

Din e-mailadress delas aldrig vidare till parter utanför Tuiss och du kan välja att sluta prenumerera på våra nyhetsbrev genom att klicka på länken för avanmälan i samtliga e-mail som du mottar ifrån vårt företag.


Hur säkra är mina personuppgifter hos Tuiss?

Vi arbetar för att skydda dina personuppgifter under överföring, genom att använda Secure Sockets Layer (SSL)-mjukvara, vilken krypterar den information som du anger. Vi visar ingen som helst av din kortinformation när en order bekräftas. Dock ser vi såklart till att överföra kortnumret I sin helhet till den aktuella kortutfärdaren i samband med orderhanteringen. Vi tillhandahåller även fysiska, elektroniska och procedurella skyddsåtgärder i samband med insamling, lagring och exponering av kundinformation som kan hänföras till en specifik individ. Våra säkerhetsrutiner innebär att vi emellanåt kan komma att be dig styrka din identitet innan vi exponerar dig för personuppgifter.


Hur kan jag se vad för information Tuiss har om mig?

I enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) så har du rätt att be om att få en kopia på den information Tuiss har om dig.

För att erhålla en kopia, så behöver vi få se två kopior på två av dina ID-handlingar. Giltiga ID-handlingar innefattar följande:

För att kontakta oss, skicka ett e-mail till: gdpr@gardinerbytuiss.se.

Du kan också kontakta:

Tuiss Scandinavia AB
Vasatorpsvägen 1E
254 57 Helsingborg
(Märk kuvertet med ”GDPR”)

Om du önskar göra några ändringar i den information som vi har om dig, vänligen kontakta oss (använd kontaktuppgifterna ovan). Vi kan även ta bort dina personuppgifter om så önskas, men notera då att det utan sådan information inte är möjligt att genomföra en order hos Tuiss.

Självfallet kan du endast begära ut information om dig själv och inte om någon annan.

Tusentals nöjda kunder
5 Star

Hög kvalitet

Hög kvalitet på rullgardinerna som vi beställde, leverans enligt förväntan. Mycket nöjd med köpet.

5 Star

Great and affordable products

Great and affordable products

5 Star

Snappt, enkelt och smidigt, fick prover och kan nu beställa i lugn och ro.

Fick tygprover hem

5 Star

Great support and products

Great support over telephone before ordering. Beautiful curtains and excellent quality of products when they arrived!

5 Star

Fick tygprover och de känns kanon ska…

Fick tygprover och de känns kanon ska beställa rullgardiner

4 Star

Bra kvalitet till bra pris

Bra kvalitet och tyget motsvarade bilderna bra. Smidig leverans. Nackdel att man inte kunde välja hur upphängningsanordningen...

4 Star

Gardinerna till våra takfönster var…

Gardinerna till våra takfönster var fina och färgen stämde med beställningen. Allt bra när vi väl fick upp dem - monteringsanvisningarna...

5 Star

Fina och välgjorda gardiner!

Fina och välgjorda gardiner!

5 Star

5 av 5 stjärnor!

Bra kvalitet! Perfekt passform! Snabb och bra service! Vi kommer att rekommendera våra hyres gäster i Halmstad att handla...

4 Star

Bra vägledning vid beställning

Bra vägledning vid beställning. Enkelt och smidigt.

5 Star

Have ordered a few times now and always…

Have ordered a few times now and always accurate in measurements and quick in delivery. Also very pleased with the quality....

5 Star

Trevligt bemötande av kundtjänst

Trevligt bemötande av kundtjänst, snabbt svar och service

4 Star

I had some challenges with the order first - but their customer support provided a really fast resolution that fixed the issue quickly. The products themselves are custom made to your requirements and the quality of the blinds materials is very high.

Great customer support

5 Star

Mycket att välja på och trevlig…

Mycket att välja på och trevlig personal! Att erhålla tygprover ger ett väldigt bra intryck och ett säkrare sätt att handla.

5 Star

Bättre än bäst

Bra hjälp vid beställningen och snabb leverans och passformen utmärkt. Ger mina bästa rekomendationer

4 Star

Jättenöjd med persiennerna

Jättenöjd med persiennerna, lätta att sätta upp, dock fel instruktioner med orderbekräftelsen ( instruktioner för lamellgardiner)men...

5 Star

Väldigt nöjda med våra rullgardiner

Vi beställde rullgardiner till vårt uterum för att kunna dra ner vid starkt solljus då det blir väldigt varmt när dörrarna...

5 Star

Lätt att förstå hur man skulle göra för…

Lätt att förstå hur man skulle göra för att mäta. Vi köpte 2 olika varianter av hissgardin och färgerna var precis som vi...

5 Star

Mycket nöjda med vår rullgardin

Vi beställde en mörkläggande rullgardin och är mycket nöjda. Den var enkel att montera, känns gedigen och ser jättefin ut....

5 Star

Välsytt och hög kvalitet

Jättenöjd med mina hissgardiner som helt överensstämde med mina förväntningar. Beställde hem tygprover först, vilket jag...

5 Star

Helt fantastiskt fina tyger

Helt fantastiskt fina tyger. Svårt att välja.. Underbar personal och mkt hjälpsamma. Tack Pernilla

up arrow icon TILLBAKA TILL TOPPEN
Cookiepolicy, denna webbplats använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du att dessa cookies ställs in. Men sen å andra sidan så är ju kakor ganska gott.
Jag är okej med det