info iconHar du en rabattkod? Klicka här.
020-0430300
Kontakta oss
Måndag - Torsdag: 09:00 - 16:00, Fredag: 09:00 - 15:00
Varukorg
5 års garanti
Smidiga och kostnadsfria tygprover
Alltid rätt priser
large offer snippet small offer snippet

Luxe Neutrals | Hissgardiner

från 129,60 kr

Kollektionen Luxe Neutrals innehåller hissgardiner med vackert strukturerade tyger i ljusa och neutrala kulörer för en enkel och elegant look.... Med en hissgardin i sitt hem kan man aldrig vara fel ute.

Luxe Designs | Hissgardiner

från 241,20 kr

Denna kollektion av mönstrade hissgardiner består av både moderna och traditionella mönster i en mängd olika färger. De behagliga mönstren blir... pricken över i:et i ditt hem och bidrar med en varm och inbjudande känsla.

Luxe Colours | Hissgardiner

från 157,50 kr

Ge ditt hem en färgrik atmosfär med en exklusiv hissgardin. Luxe Colours-kollektionen består av de mest populära färgerna och reflekterar de... senaste trenderna inom heminredning. Inte nog med det, alla våra Luxe-gardiner är helfodrade och av högsta kvalitet.

Voile | Hissgardiner

från 129,60 kr

Våra hissgardiner Voile är tillverkade av skira tyger som erbjuder ett stilfullt skydd mot solens skarpa strålar och som samtidigt möjliggör en... fin utsikt. Gardinerna är lika lätta som sofistikerade och finns i ett stort urval av utsökta strukturer och toner för en mjuk och diskret stil.

Luxe Velvet & Chenille | Hissgardiner

från 333,90 kr

För att skapa en lyxig känsla i hemmet är denna kollektion av hissgardiner i sammet och chenille, ett självklart val. Med eleganta design och... perfekta yta, finns dessa gardiner i en mängd olika djupa toner och rika färger för en mjuk och påkostad look.

Luxe Stripes | Hissgardiner

från 333,90 kr

Kollektionen Luxe Stripes kännetecknas av ränder i alla storlekar och stilar. Härligt mjuka tyger och tryckta mönster ger dina fönster en... smakfull och sofistikerad känsla – oavsett var i hemmet hissgardinen plac