020-0430300
Kontakta oss
Måndag - Torsdag: 09:00 - 16:00, Fredag: 09:00 - 15:00
Varukorg
5 års garanti
Smidiga och kostnadsfria tygprover
Alltid rätt priser
large offer snippet small offer snippet

Topp 10 Hissgardiner

från 237,60 kr

Låt oss presentera våra mest populära hissgardiner! Inte nog med att de är underbart snygga att se på, de är även praktiska med sina... funktionella foderalternativ.


Letar du efter ett större urval? Då fortsätter du bara scrolla under kategorin Hissgardiner.

Luxe Neutrals | Hissgardiner

från 144,00 kr

Kollektionen Luxe Neutrals innehåller hissgardiner med vackert strukturerade tyger i ljusa och neutrala kulörer för en enkel och elegant look.... Med en hissgardin i sitt hem kan man aldrig vara fel ute.

Luxe Designs | Hissgardiner

från 297,00 kr

Denna kollektion av mönstrade hissgardiner består av både moderna och traditionella mönster i en mängd olika färger. De behagliga mönstren blir... pricken över i:et i ditt hem och bidrar med en varm och inbjudande känsla.

Luxe Colours | Hissgardiner

från 175,00 kr

Ge ditt hem en färgrik atmosfär med en exklusiv hissgardin. Luxe Colours-kollektionen består av de mest populära färgerna och reflekterar de... senaste trenderna inom heminredning. Inte nog med det, alla våra Luxe-gardiner är helfodrade och av högsta kvalitet.

Voile | Hissgardiner

från 144,00 kr

Våra hissgardiner Voile är tillverkade av skira tyger som erbjuder ett stilfullt skydd mot solens skarpa strålar och som samtidigt möjliggör en... fin utsikt. Gardinerna är lika lätta som sofistikerade och finns i ett stort urval av utsökta strukturer och toner för en mjuk och diskret stil.

Luxe Velvet & Chenille | Hissgardiner

från 358,20 kr

För att skapa en lyxig känsla i hemmet är denna kollektion av hissgardiner i sammet och chenille, ett självklart val. Med eleganta design och... perfekta yta, finns dessa gardiner i en mängd olika djupa toner och rika färger för en mjuk och påkostad look.

Luxe Stripes | Hissgardiner

från 358,20 kr

Kollektionen Luxe Stripes kännetecknas av ränder i alla storlekar och stilar. Härligt mjuka tyger och tryckta mönster ger dina fönster en... smakfull och sofistikerad känsla – oavsett var i hemmet hissgardinen placeras.

Luxe Real & Faux Silk | Hissgardiner

från 297,00 kr

Hissgardinerna i denna kollektion, av silke, är tillverkade av äkta silke och förstklassig silkesimitation som stämmer utmärkt överens med... utseendet och lystern hos den äkta varan. I såväl regnbågens alla färger som neutrala toner ger dessa hissgardiner garanterat ditt hem en touch utöver det vanliga, med en utsökt finish.