info iconHar du en rabattkod? Klicka här.
020-0430300
Kontakta oss
Måndag - Torsdag: 09:00 - 16:00, Fredag: 09:00 - 15:00
Varukorg
SureSize mätgaranti
Vi skyddar dig
5 års garanti
Smidiga och kostnadsfria tygprover
Alltid rätt priser
large offer snippet small offer snippet

Mönstrade rullgardiner för barnrummet

från 269,50 kr

Läggdags blir plötsligt dagens höjdpunkt när ditt barn får rullgardiner från Tuiss uppsatta i sitt rum. De roliga och mysiga mönstren bidrar... till en atmosfär som barnet vill vara i. Den mörkläggande funktionen bidrar i sin tur till kontroll över ljusinsläppet och till en härlig sömn och ostörda äventyr i drömmarnas värld.

Mönstrade hissgardiner för barnrummet

från 23,10 kr

Det är dags att sätta pricken över i:et i barnrummet med hjälp av vår lekfulla kollektion av barngardiner. Klara färger i kombination med roliga... och fantasifulla motiv sätter fart på dina små älsklingars fantasi. Du kan dessutom välja mellan standard-, mörkläggande eller energieffektivt foder, för en skräddarsydd barngardin som matchar ditt barns behov.

Enfärgade rullgardiner för barnrummet

från 272,30 kr

Lekfulla, färgglada och minst sagt stilrena – det kännetecknar barngardinerna i vår kollektion av enfärgade rullgardiner till ditt barns rum.... Låt de härliga färgerna stimulera barnet under dagen och låt den mörkläggande funktionen se till att barnet sover gott om natten eller under eftermiddagsluren, utan att störas av solens strålar.

Enfärgade hissgardiner för barnrummet

från 176,40 kr

För en mjukare känsla i barnrummet är vår kollektion av enfärgade hissgardiner en optimal lösning. Med sina härliga, mjuka kulörer skapar de en... lugn atmosfär som är som klippt och skuren för en behaglig sömn. Genom att välja till ett mörkläggande foder kan du vara säker på att dina små sover gott även under ljusa sommarkvällar och nätter.

DuoShade Cordless för barnrummet

från 364,70 kr

Du kan vara säker på att dina små ögonstenar kommer att sova gott med en DuoShade-gardin utan lindrag i sitt fönster. Med sina energieffektiva... egenskaper ser plisségardinen till att rummet är varmt och gott på vintern och härligt svalt under sommaren. Den hjälper även till att stänga ute ljud i viss mån, så att barnen kan besöka drömmarnas värld utan störningsmoment utifrån. Du som förälder kan samtidigt sova gott, eftersom gardinen är ytterst barnsäker då den saknar hängande linor som barnet skulle kunna kan fastna i.

Kids Edition by Tuiss för VELUX® takfönster

från 384,30 kr

Inte nog med att dessa rullgardiner för takfönster från VELUX® är praktiska och enkla att installera – de kommer dessutom i klara och levande... färger och är alldeles utmärkta för ditt barns sovrum. Förse ditt takfönster med färg på bara några få minuter och låt dina små försvinna in i drömmarnas värld utan avbrott från solens strålar.

Gardiner för barnrummet

från 279,30 kr

Låt vår livfulla kollektion av mönstrade gardiner för barnrummet stimulera ditt barns fantasi och bidra med nya idéer till ditt sagoberättande.... Låt den samtidigt utgöra ett upplyftande inslag i övrig inredning med sina lekfulla färger och smakfulla design. Gardiner i barnrum är den ultimata mysighetsfaktorn när det är dags att krypa upp i sängen och läsa en spännande bok.

Lamellgardiner för barnrummet

från 160,30 kr

Lamellgardiner passar lika bra in i barnrummet som i tonårsrummet. Välj mellan olika färger för att få just ditt barns önskemål... tillgodosedda. Lek med lamellgardiner i både små och stora fönster för att skapa den där ombonade myskänslan.