020-0430300
Kontakta oss
Måndag - Torsdag: 09:00 - 16:00, Fredag: 09:00 - 15:00
Varukorg
5 års garanti
Smidiga och kostnadsfria tygprover
Alltid rätt priser
large offer snippet small offer snippet

Energismarta rullgardiner

från 299,00 kr

De energibesparande rullgardinerna reflekterar värmen tillbaka till rummet, vilket kan innebära minskade el- och uppvärmningskostnader på sikt,... samtidigt som ditt hem blir både varmare och mysigare. Gardinerna med härlig, vävd struktur finns tillgänglig i flertalet färger och är lika funktionella som stilrena.

Mörkläggningsgardiner | Rullgardiner

från 229,00 kr

Vårt sortiment av mörkläggningsgardiner och mörkläggande rullgardiner stänger ute allt solljus för att förse ditt hem med skugga och svalka när... så önskas. Lika idealiska som de är för sovrummet, med tanke på att de stänger ute allt ljus som annars kan störa din sömn, lika lämpliga är de för badrummet eftersom de även erbjuder fullt insynsskydd.

Choices Luxury | Rullgardiner i mjukt tyg

från 299,00 kr

Ljusfiltrerande, mörkläggande eller energieffektivt foder – valet är ditt. Välj design. Välj funktion. Välj mellan en mängd olika alternativ för... ditt hem. Choices-kollektionen låter dig välja mellan olika härligt mjuka tyger, samtidigt som du får möjlighet att välja mellan ljusfiltrerande, mörkläggande och temperaturreglerande foder baserat på dina behov.

Ljusfiltrerande | Rullgardiner

från 149,00 kr

Vår ljusfiltrerande kollektion består av rullgardiner i en härlig blandning av olika kulörer och nyanser – alltifrån diskreta och neutrala toner... till de starkaste och mest trendiga färgerna. Tygerna erbjuder insynsskydd, samtidigt som ljuset tillåts att filtreras igenom tyget.

Magic Screen | Rullgardiner

från 199,00 kr

Precis som magi! Dessa rullgardiner gör det möjligt att njuta av utsikten utanför och samtidigt förhindra insyn. De minskar även skarpt solsken... och UV-strålning, vilket gör dem utmärkta för soliga rum. Om du även önskar insynsskydd under dygnets mörkare timmar, så rekommenderar vi att du kombinerar dina Magic Screen-gardiner med hissgardiner eller gardinlängder.

Mönstrade rullgardiner

från 299,00 kr

Njut av vackra mönster i ditt fönster med denna rullgardinskollektion som är utgörs av lekfulla och trendiga mönster. Det finns något för alla... inredningsstilar, i alla kulörer – alltifrån enkelt och elegant till djärvt och markerande. Just för att du ska hitta den perfekta rullgardinen till ditt hem.