info iconHar du en rabattkod? Klicka här.
020-0430300
Kontakta oss
Måndag - Torsdag: 09:00 - 16:00, Fredag: 09:00 - 15:00
Varukorg
SureSize mätgaranti
Vi skyddar dig
5 års garanti
Smidiga och kostnadsfria tygprover
Alltid rätt priser
large offer snippet small offer snippet

Mörkläggande rullgardiner

från 102,20 kr

Vårt sortiment av mörkläggningsgardiner och mörkläggande rullgardiner stänger ute allt solljus för att förse ditt hem med skugga och svalka när... så önskas. Lika idealiska som de är för sovrummet, med tanke på att de stänger ute allt ljus som annars kan störa din sömn, lika lämpliga är de för badrummet eftersom de även erbjuder fullt insynsskydd.

Ljusfiltrerande rullgardiner

från 73,50 kr

I vår ljusfiltrerande kollektion finns rullgardiner i alla regnbågens kulörer – från de som smyger runt som spioner i neutrala toner till de som... kavlar upp ärmarna och skriker 'Trend Alert!' i neonfärger. Dessa tyger ger dig den perfekta mixen av privatliv och den mystiska skvätt av dagsljus, som om de vore hemmets hemliga agent.

Transparenta rullgardiner

från 102,20 kr

Precis som magi! Dessa rullgardiner gör det möjligt att njuta av utsikten utanför och samtidigt förhindra insyn. De minskar även skarpt solsken... och UV-strålning, vilket gör dem utmärkta för soliga rum. Om du även önskar insynsskydd under dygnets mörkare timmar, så rekommenderar vi att du kombinerar dina Magic Screen-gardiner med hissgardiner eller gardinlängder.

Rullgardiner i mjukt tyg

från 134,40 kr

Ljusfiltrerande, mörkläggande eller energieffektivt foder – valet är ditt. Välj design. Välj funktion. Välj mellan en mängd olika alternativ för... ditt hem. Choices-kollektionen låter dig välja mellan olika härligt mjuka tyger, samtidigt som du får möjlighet att välja mellan ljusfiltrerande, mörkläggande och temperaturreglerande foder baserat på dina behov.

Mönstrade rullgardiner

från 134,40 kr

Njut av vackra mönster i ditt fönster med denna rullgardinskollektion som är utgörs av lekfulla och trendiga mönster. Det finns något för alla... inredningsstilar, i alla kulörer – alltifrån enkelt och elegant till djärvt och markerande. Just för att du ska hitta den perfekta rullgardinen till ditt hem. Vårt sortiment av mörkläggande och mönstrade rullgardiner har det som krävs för att addera en extra touch till din inredning och samtidigt stänga ute allt ljus för att säkerställa en god natts sömn.