info iconHar du en rabattkod? Klicka här.
020-0430300
Kontakta oss
Måndag - Torsdag: 09:00 - 16:00, Fredag: 09:00 - 15:00
Varukorg
5 års garanti
Smidiga och kostnadsfria tygprover
Alltid rätt priser
large offer snippet small offer snippet

Mörkläggningsgardiner | Rullgardiner

från 247,50 kr

Vårt sortiment av mörkläggningsgardiner och mörkläggande rullgardiner stänger ute allt solljus för att förse ditt hem med skugga och svalka när... så önskas. Lika idealiska som de är för sovrummet, med tanke på att de stänger ute allt ljus som annars kan störa din sömn, lika lämpliga är de för badrummet eftersom de även erbjuder fullt insynsskydd.

Elektriska rullgardiner

från 594,00 kr

Vi älskar när allt bara klaffar som magi! Med våra mörkläggande rullgardiner, som du kan styra med ett enkelt knapptryck via vår SmartView-app,... kommer du att kunna trolla bort ljuset snabbare än du kan säga "abracadabra". Och med vårt stora utbud av färger är det som att hitta den rätt rullgardinen är som att leta efter den perfekta trollstaven – det finns alltid en som passar din stil.

Ljusfiltrerande | Rullgardiner

från 176,40 kr

I vår ljusfiltrerande kollektion finns rullgardiner i alla regnbågens kulörer – från de som smyger runt som spioner i neutrala toner till de som... kavlar upp ärmarna och skriker 'Trend Alert!' i neonfärger. Dessa tyger ger dig den perfekta mixen av privatliv och den mystiska skvätt av dagsljus, som om de vore hemmets hemliga agent.

Magic Screen | Rullgardiner

från 215,10 kr

Precis som magi! Dessa rullgardiner gör det möjligt att njuta av utsikten utanför och samtidigt förhindra insyn. De minskar även skarpt solsken... och UV-strålning, vilket gör dem utmärkta för soliga rum. Om du även önskar insynsskydd under dygnets mörkare timmar, så rekommenderar vi att du kombinerar dina Magic Screen-gardiner med hissgardiner eller gardinlängder.

Energismarta rullgardiner

från 344,70 kr

Våra energisparande rullgardiner är som hemmets eget solglasögon. De skickar tillbaka värmen till ditt rum och säger, 'Nix, nix, du får inte... smita ut!' Resultatet? Dina elräkningar och uppvärmningskostnader krymper snabbare än ditt TV-urval efter en Netflix-maraton. Och de är inte bara smarta, de är också riktigt snygga! Dessa gardiner har en härlig, vävd struktur och finns i fler färger än din favoritsmak på glass. Så varför kompromissa med stil när du kan ha både värme och snygghet?

Choices Luxury | Rullgardiner i mjukt tyg

från 277,20 kr

Ljusfiltrerande, mörkläggande eller energieffektivt foder – valet är ditt. Välj design. Välj funktion. Välj mellan en mängd olika alternativ för... ditt hem. Choices-kollektionen låter dig välja mellan olika härligt mjuka tyger, samtidigt som du får möjlighet att välja mellan ljusfiltrerande, mörkläggande och temperaturreglerande foder baserat på dina behov.