020-0430300
Kontakta oss
Måndag - Torsdag: 09:00 - 16:00, Fredag: 09:00 - 15:00
Varukorg
5 års garanti
Smidiga och kostnadsfria tygprover
Alltid rätt priser
large offer snippet small offer snippet

Topp 10 Rullgardiner

från 152,00 kr

Köp våra mest populära rullgardiner online hos Tuiss till förmånliga priser. Oavsett om du är ute efter en mörkläggande rullgardin, en... rullgardin för barnrummet eller en rullgardin som fungerar ljusfiltrerande så hittar du det hos Tuiss.

Här presenterar vi våra mest populära rullgardiner för att du, precis som alla andra, inte ska missa vad som är populärt just nu.

Mörkläggningsgardiner | Rullgardiner

från 152,00 kr

Vårt sortiment av mörkläggningsgardiner och mörkläggande rullgardiner stänger ute allt solljus för att förse ditt hem med skugga och svalka när... så önskas. Lika idealiska som de är för sovrummet, med tanke på att de stänger ute allt ljus som annars kan störa din sömn, lika lämpliga är de för badrummet eftersom de även erbjuder fullt insynsskydd.

Elektriska rullgardiner

från 252,00 kr

Vi fullkomligt älskar när allt bara faller på plats. Inte nog med att du kan få god kontroll över ljusinsläppet med våra mörkläggande... rullgardiner, du kan dessutom enkelt kontrollera dem med ett knapptryck på vår Smartview app. Tack vare sitt stora utbud av neutrala färger, är vi säkra på att du kan hitta den där rullgardinen som passar in i just ditt hem.

Ljusfiltrerande | Rullgardiner

från 108,00 kr

Vår ljusfiltrerande kollektion består av rullgardiner i en härlig blandning av olika kulörer och nyanser – alltifrån diskreta och neutrala toner... till de starkaste och mest trendiga färgerna. Tygerna erbjuder insynsskydd, samtidigt som ljuset tillåts att filtreras igenom tyget.

Magic Screen | Rullgardiner

från 152,00 kr

Precis som magi! Dessa rullgardiner gör det möjligt att njuta av utsikten utanför och samtidigt förhindra insyn. De minskar även skarpt solsken... och UV-strålning, vilket gör dem utmärkta för soliga rum. Om du även önskar insynsskydd under dygnets mörkare timmar, så rekommenderar vi att du kombinerar dina Magic Screen-gardiner med hissgardiner eller gardinlängder.

Energismarta rullgardiner

från 288,00 kr

De energibesparande rullgardinerna reflekterar värmen tillbaka till rummet, vilket kan innebära minskade el- och uppvärmningskostnader på sikt,... samtidigt som ditt hem blir både varmare och mysigare. Gardinerna med härlig, vävd struktur finns tillgänglig i flertalet färger och är lika funktionella som stilrena.

Choices Luxury | Rullgardiner i mjukt tyg

från 310,50 kr

Ljusfiltrerande, mörkläggande eller energieffektivt foder – valet är ditt. Välj design. Välj funktion. Välj mellan en mängd olika alternativ för... ditt hem. Choices-kollektionen låter dig välja mellan olika härligt mjuka tyger, samtidigt som du får möjlighet att välja mellan ljusfiltrerande, mörkläggande och temperaturreglerande foder baserat på dina behov.